6 Mart 2020 Cuma

Kiev’de Gece Hayatı

Ukrayna'nın başkenti Kiev, gece yaşamıyla ünlü Ukrayna şehirlerinden birdir. Başkentte gece hayatı, belli başlı etkinlikler haricinde genellikle ünlü kulüpler etrafında toplanmıştır. Kiev kulüpleri çok sayıda ve kalabalık olsa da çok güvenlidir. Üst düzey gece kulüplerinde yüz denetimü güvenlik için çok yaygındır. Kiev’in eğlence kültürü birazcık farklı olmakla birlikte, genellikle kulüpte çalışan kızlar erkeklerin gece boyunca mekanda daha fazla para harcanmasıyla görevlendirilirler. Öte taraftan, birçok kulüp batıya kıyasla nispeten ucuzdur. Şehirdeki mekanlarda saygı ve görgü kurallarına uyduğunuz takdirde harika zaman geçireceğinden kararlı olabilirsiniz. Ayrıca kulüplerde eğlence genellikle gece 22.00'da başlar sabah 06.00’ya kadar kesintisiz olarak devam eder.

Kiev'de Gece Hayatı Yaşayabileceğiniz Mekanlar

Sizin için oluşturmuş olduğumuz listedeki gece kulüpleri, barlar, restoranlar ve eğlence merkezleri hem Kiev yerli halkı hem de Kiev'e turistik amaçla gidenlerin sık sık gitmiş oldukları Kiev gece hayatı yaşanan mekanlardır.

1. Crystal Hall

Crystal Hall Kiev'de bulunan en çok tercih edilen ve çok büyük bir eğlence merkezidir. Burası, Ocak 2010 tarihinde açıldığından Kiev'in yeni kulüplerinden biridir. Sofistike ses ve ışıklandırmanın yanı sıra büyük bir dans pistine sahiptir. Daha genç bir kalabalığa hitap eden mekanda daha çok sahne gösterileri yer alır.

2. Shooters

Sahibinin de Türk olmasından mütevellit Kieve'e gelen Türklerin sıkça gittiği bir mekandır. İçi çok büyük değildir ama atmosfer, oldukça eğlencelidir. Mekan, bir dans kulübü, teras restoranı ve dinlenme alanı olan Harem kısmının yanı sıra karaoke için de bir alan içerir. Konsepti ve eğlence anlayışıyla Kiev’deki diğer işletmelerden ayrılan bu yerde hoşça süre geçirdiğinizden kesin olabilirsiniz.

3. Delux

Delux oldukca ünlü bir dans kulübüdür ve gözünüze çarpan ilk şey, ne kadar şık bulunduğunu. Giriş, öteki kulüplere kıyasla çok pahalı, sadece Kiev'deki dans sahnesinin piyasası da çoğu zaman pahalıdır. Birkaç kattan oluşan binada zemin katta vestiyeri, üst katta restoran ve barı, diğer katta da dans pistini bulabilirsiniz.

4. Club Ajur

Club Ajur, Avalon kompleksinde yer alır. Bu yer ne olursa olsun öbürlerinden farklı ve gerçeküstü eğlencenin yaşandığı bir yerdir. Geçirdiği tadilatla birlikte içi yenilenen mekanda üst kattaki karaoke merkezi yüzlerce insanı ağırlamaktadır. Geleneksel Ukrayna eğlencesinin yanı sıra, mekana gittiğinizde bar ve restoranda da süre geçirebilirsiniz. Diğer mekanlarla derhal hemen aynı seviyede hesap ödeyerek çıkacağınız bu yerde keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

5. Forsage

Club Forsage 3 katlı ve çok büyük bir kulüp olup, ağırlıklı olarak mahalli öğrenciler tarafından ziyaret edilen popüler bir mekandır. Mekan çoğu zaman köpük partileriyle ünlenmiştir. Her gece DJlerin sahne aldığı ve Avrupa tarzı müziklerin çaldığı bu mekan, çok pahalı olmamakla beraber, hafta sonları akşam 22.00’den sabah 07.00’ye kadar açıktır

6. Karayipler Kulübü

Karayipler Kulübü özellikle salsa severlerin uğrak mekanıdır. Kiev’in en eski ve en ihtişamlı kulüplerinden biri olan bu mekan eğlencelidir ve iyi bir atmosfere sahiptir.Yerli ve yabancı müzik sanatçılarının yer aldığı sahnesiyle 1998’den beri insanları kendine çeken mekan, yabancılar için iyi malum bir yerdir ve çoğunlukla İngilizce konuşan personel her vakit müşterilere destek sağlar. Daima kalabalık olan bu mekan, öteki eğlence mekanlarına gore nispeten daha ucuzdur.
Sonraki Yazı
Önceki Yazı

Bu Yazının Yazarı:

0 yorum: